teisipäev, jaanuar 31, 2006

 

Siil

Küsimus:
Miks siil tangu ei söö?

Vastus:
Siil on kõigesööja. Ta sööb kõike välja arvatud 3mm plekikruvid ja raadiolained. Tegelikult ka. Mine võta pane oma tangupuder kausiga õue, siil mugistab selle kinni veel parema meelega, kui piima. Piim siilidele muidugi maitseb, aga see teeb neil kõhu lahti.
Kokkuvõtteks: siil ei söö tangu ainult selle pärast, et inimesed ei taipa talle seda pakkuda. Muudest kohtadest tangu kätte saamine on raskendatud. Näiteks ketikoera söögikausist nillimine on riskantne ettevõtmine.
Ma ei ole veel proovinud, kas ta päris kuiva tangu sööb. Vaadates ainete nimekirja, mida siil on võimeline sööma (Actimel riisiga, juustuvorst hapukoorega, herned juustuga ja isegi vahukoor lambarasvaga) ei tohiks tangu õgimine üldse mingi küsimus olla siili puhul.


Comments:
well päris kõike ma ei söö, eelistan kergemaid asju, liha pole enam ammu söönud, ikka kana ja kala
 
Ma lootsin, et rää/öökimist oskavad siilid jäävad selle küsimuse kontekstist välja. Ma väga vabandan. ;)

Ma püüan edaspidi arvestada, et igale sõnale, mis ma kirjutan peaks ette liitma ka para-.

Paraliha, paranillimine, paravõimeline, parakuiv, parahernes, paraküsimus, paratang, parajoptvajumatt, parategelikult, paramina, parapane, parasöök, parakõht, parapiim, paramuu, paraactimel, parakauss, parajobu, paradebooravaarandi, parakadriorgia.
 
..täpsustuseks siiski, et ühe entsüklopeedia andmetel söövad siilid selgrootuid, konni, madusid, hiiri linnumune ja -poegi...
 
Ärge nüüd vaeseid loomakesi päris ära ka mürgitage. Veidi asjalikumaid nõuandeid leiab sellelt aadressilt:

http://loodusaed.kirikiri.ee/article.php3?id_article=3
 
Tänan teid selle kauni teema eest!
 
Siil on kõigesööja. Ta sööb kõike välja arvatud 3mm plekikruvid ja raadiolained. Tegelikult ka. tiffany necklace australia , tiffany necklace chile , Mine võta pane oma tangupuder kausiga õue, siil mugistab selle kinni veel parema meelega, kui piima. Piim siilidele muidugi maitseb, aga see teeb neil kõhu lahti.
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.