kolmapäev, detsember 14, 2005

 

Üks intrigeeriv küsimus

Küsimus:
Nimelt ma hakkasin huvi tundma ühe anomaalia vastu.
Sellest ma saan aru , et kui nina sügeleb ,siis tuleb seda sügada ja
kuna nina on õõnes organ, siis ei ole midagi parata kui
sügamisprotseduur näeb üsna kahtlane välja ;)
Kuid küsimus oleks selline, et miks siis pärast mõned tegelased
ninast välja koogitud kraami suhu topivad ?
Gurmaanlus või vääritikohtlemine lapsepõlves?

Vastus:
Ma ei välista kumbagi küsimuses pakutud võimalustest.
Halvad kogemused lapsepõlves võivad protestina avalduda: nüüd olen suur ja teen mis taha. Paigutan ninast leitud kraami keelele.
Gurmaanid on need, kes ninast lagedale tulnud varanduse enne suukaudu manustamist sätivad kuivama või laagerduma personaalsesse salakohta kleepides nn kollid ritta rinnatasku sisse ülemise ääre ligidale, hiiremati servale, kirjutuslaua plaadi alla jne. Hiljem hea suupistet võtta.
Välja võib lüüa ka kogumismaania ja ka hallid ninasõõrmest pärit kuulikesed osutuvad kogumisobjektideks.

Eriti veider seltskond otsustab maitsekvaliteedi üle degusteerides. Vastavalt tulemusele pannakse koll (uuesti) kuivama või lükatakse väikese näpuga ninna tagasi.

Enamus juhtudel on kolli suhu ajamise põhjuseks rats (nutikas meetod probleemi lahendamiseks). Kleepuv mass ei taha sõrme küljest lahti tulla. Suu on tõhus abivahend.

Kes nüüd arvab, et fuih, rõve ja vastik, võtku teadmiseks: ka nohuvaba nima produtseerib tatti iga päev paari liitri jagu. Enamus sellest rändab neelu kaudu seedemasinvärki.


Comments:
üks arstitudengist tuttav väidab, et tatt ja ninakollid sisaldavad palju valku. ja lapsed tunnevad kudagi mingi lastele omase värgiga, et see on kasulik kraam. selle pärast nad neid söövadki. mudu läheb ju kasulik valk raisku. suurematel inimestel on lissalt harjumus jäänud. ilmselt vähesest keelamisest lapsepõlves.
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.