kolmapäev, oktoober 26, 2005

 

Vintis lumi

Küsimus:
Kas kruvimaailmas onkõik vintis? Kas seal on kantpeade asemel kuuskantpead? OLeksin vastuse eest tänulik. Integreerin siia teise küsimuse veel: Millal lumi tuleb?

Vastus:
Mina olen olnud vastupidisel arusaamisel: vindimaailmas on muuhulgas ka kruvid poltidele, mutritele jms. vidinatele lisaks. Milline vidinas ja kuhu keeratakse sõltub juba vintisoleku täpsest liigist ja kaalukusest. Kui lumi kohe samasse kvastusesse integreerida koos kuue kantpeaga, siis on meil kuus kandilise peaga lumememme nagu varnast võtta.
Lume tulemise asjus jõudsid sa just ära küsida ja juba täna hommikul on lumesarnane ollus maas. Kuuldavasti mujal eestis oli ka varem valget läga märgata.
Kruvimaailmast veel niipalju, et kuuskantpead on poisikesed võrreldes sisekuuskantpeadega.


Comments:
........ja ristpead on torxide kõrval lausa lahjad vennad.........
 
ehh, naljamehed- kruvidel/poltidel on keere, vint on selline sulgedega lind ;) elab metsas puu otsas
 
tähenärijad on alati teretulnd, a no vabandage, me siin küsimuste-vastuste korras kasutame ka slängi. Vindi võite keermestada enne grilli, kui tahate. Loomakaitsjad kaevaku kohtusse M10.
 
enne grillimist on vinti soovitatav sulistutada ja soolikustada, aga sis peaks endal korralik keere juba sees või jõhker nälg kallal olema.Kogu linnugripi trallist hoolimata pole ühest krõbedast linnust midagi etemat.
 
sis=siis.
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.