neljapäev, oktoober 06, 2005

 

Noor pere

Küsimus:
kuidas noor pere alustab oma elu kui nad pangalaenu ei taha võtta? kas ämma maja mahamüümine on ainus lahendus? palun aita.

Vastus:
Kui pangalaenu mitte võtmine on põhimõtteline otsus ja ämma maja mahamüümine ei ole võimalik kas samasuguse põhimõtte või ämma vastuseisu tõttu, siis ainus variant on 7-8 aastat makaronidest, õhust ja armastusest elada ning peale seda endale korterikäkats osta.
Kinnisvaramull on senini suhteliselt kõva nahaga ja turg meil mudkui avaneb. Täna sukasäärde pandud keres on 10 aasta pärast ainult sente väärt.
Pandagu ämma maja tagatiseks ja võetagu pangalaen. Laenu tagasimakse on siiski natukene enda taskusse võrreldes üüriga.
Muidugi on olemas tuhandeid peresi, kes ämma juures elavadki.
Paljuski on selle probleemi lahendus sõltuvuses isiklikest eelistusest. Mõned kolivad välja ja kuulutavad oma elustiiliks hääletamise teel ringirändamise, mõned elavad ema/ämma juures, mõned seavad eluaseme sisse kusagil maakohas ja leidub ka neid kes edasi ei ela.
Hoiatus: pangalaenu, pantimise, kinnisvaratehingute jms. kulude koguväärtus on paari inimese õppelaenu jagu.


Comments:
on ka see variant, et mõlemad müüte end mõneks ajaks välismaale orjaks ja teenite kiiresti peaaegu korterijagu raha. 1-2 aastase orjamise järel võib lahedalt eluga alustada. näiteks, mees läheb norrasse naftat puurima ja naine... ok, prostituudiks ei lähe, aga kindlasti on ka naise jaoks tasuv orja-rubriik euroopas. ;)
 
Oh... Kellele on vaja seda ämmamoori maja? Selle pummeldame maha ja lähme metsa elama! Hoi!
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.