kolmapäev, august 03, 2005

 

Suured naised??

Küsimus:
Juba paar aastat on eesti avalikel laatadel ja kaubandusega seotud üritustel näha järgmisele kirjeldusele vastavaid naisterahvaid: Nad käivad alati suure grupina 10 - 15 naist, keskmine pikkus ca 180 ja ülespoole, hästi kogukad ja suurte tagumikkudega, väga tõmmud - lausa vuntsidega, kannavad kõik ühesugust riietust - must maani traksidega seelik tikanditega, valge pluus, on võõramaalased aga mis keelt räägivad ei ole võimalik tuvastada. Viimast korda olid autodega millel soome registrimärgid .... no vat ... kuna uudishimu on suur aga aega otsida vähe siis äkki saab siit abi ..:D

Vastus:
Tjahh, ma ei tea ühtegi kanti maamunal, kus naiste keskmine pikkus küüniks 180 ligidalegi. Kardan, et oled kasvuga pisut liialdanud. Kahjuks ei ole ma neid ise näinud ja vuntside põhjal laksaks esimesel katsel Armeenia, Poola, India.
Ehk oli Armeenia korvpallinaiskond tagasiteel spordilaagrist, mis toimus Soomes. Kosusid seal kõvasti. Lennuki peale ei võetud, tuli osta autod. See oleks siis suure tagumiku võimalik seletus. Riietus ilmselt kohustuslik vabaajaunivorm.
Saksamaalt pärit India naised?
Poola keele ilmselt tunneks slaavipäraste sõnade järgi ära. India oleks ka nagu kahtlane.
Jään Armeenia korvpallurite juurde.

Muide, Sul endal niipalju julgust ei ole, et juurde astuda, juttu teha, ühispildile kutsuda ja nagu muuseas välja uurida?


Comments:
Nad on Soome mustlannad.
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.