kolmapäev, juuni 01, 2005

 

vahepala nr. 7

lõpetasin just postimehe lugemise ja esimest korda suutsin vastata 4 küsimust mälumängu osakonnast just like that.

mis tõi minu pähe eluliselt olulise kanpaania idee -- püüdkem ogalikke.

Ogalik on hea kala. Loll ja lihtsameelne nagu Kati Murutar, kuid sööb igast paska selle eest jällegi. Suva kala tõmmab sääsevastseid rindu niipalju kui ette antakse.

Uskuge, ma olen proovinud. Ruutmeetrine veesilm toodab sääski piisavalt, et septembrini kratsimist jagub. Homne päev muretsen 5 ogalikku ja pistan nad sinna kopsikusse. Varasematel aastatel on aidanud. Sääsk ei viitsi kaugele lennata, pigem kooleb.

Lepi naabrimehega kokku, et plastmasskauss mõningase mudaga võiks aias ogalike jaoks ikka olla. Aitab! Ka kortermajades.

Kui ei suuda vaenlasest jagu saada, siis osta sisse kõvem liitlane, kes ellimineerib 90% vastasest juba eos.

Minu vanaisa ütleb: lööd kärbse maha kevadel - võid sügisel pangetäie ellu jätta. Talve elavad üle ainult kõige rasvasemad.


Comments:
Seda commenti tuleb tunnistada ainult mu hiromandi oskusi. Installeerisin eile oma blogisse lingi siia lehele, väites, et küsida jõutakse vähem, kui Vadim vastata jaksab. Nii ka on: kanne ilma küsimuseta:)
 
"muretsed" endale 5 ogalikku :)
Et, siis nagu võtad 5 oga ja paned need likku. Huvitav, kas sama asi pägalikkude saamisel ka toimib?
 
Heh. Muhe värk. Eelmine küsimus (õigemini vastus) oli just muretsemise kohta- kuidas seda väljendit nii sageli kasutatakse, mõtlemata selle tegelikule sisule. Homne ogalike muretsemine- mis probleemid sellega siis kaasnevad, et muretsema võtab? :) Lihtsalt raske hankida neid või...? Toiduga ei tohiks probleeme tekkida- suurem hulk kihulasi peaks siiapoole teel olema (ega kihulased sääskedest kehvemad vennikesed ole).

*Närib tähti* :)
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.