neljapäev, juuni 02, 2005

 

Sokid.

Küsimus:
Kuhu lähevad üksikud sokid? Ja miks nad sealt just siis tagasi tulevad, kui kaua üksi olnud teine sokk lõpuks ahju on rännanud?

Vastus:
Oli meil kord bänd ja bändil oli laul selliste sõnadega: Maailma lõpus on kohvik, kus kunagi kohtume kõik.

Aegajalt võtab mõni sokk kätte ja paneb sinna kohvikusse putku. Soki omanik ei viitsi kadunud sokki rohkem taga otsida ja saadab jooksu läinud soki paarilise tuleriidale. Kaua see sokk seal kohvikus ikka istub, tuleb siis paarilist otsima - ja Sina oled saatnud tema kaaslase krematooriumi kaudu sinna samasse kohvikusse. No kas niimoodi siis on ilus? Ütle nüüd ise!

Üks kokkuhoidlik mees ostis kord 50 paari ühesuguseid valgeid froteesokke. Kõik sokid läbisegi suures sahtlis ja üldse ei huvita, millised on vasaku jala sokid, millised parema omad. Kes kellega käib ja mitu neid sokke seal täpselt on. Kord nädalas peseb mustad sokid ära ja viskab sinna sahtlisse ja ongi valmis.

Mul kodus võttis üks tumesinine sokk kätte ja lõi üle aisa ühe teise tumesinise sokiga samal ajal, kui nende truudust murdnud sokkide paarilised seal maailma lõpu kohvikus flirtisid. Nüüd ongi paarid sassis, kuna pesus käivad need sokid juba pikemat aega vale paarilisega koos. Mul ükstapuha, neil on imepisikene mustri vahe.
Tulemusena on mul kaks paari ühesuguseid sokke, kus paarilised on tegelikult erinevad.

Pst! Ära kellelegi räägi, ainult mina tean. :)


Comments:
fake taxi

 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.