neljapäev, juuni 16, 2005

 

Rate.ee

Küsimus:
Tuues taaskord esile õela kurjuseportaali, jõle-rõõsa rate, küsime kohe otse välja - kuidas sellest ürjöhhiöögatusest lahti saada? Mis moodi vabastada Eesti riik online-needusest, tänapäeva pärisorjusest ning suhtepimedusest!? Kes on see mees või naine, rühmitus või pataljon, kes toob lapsed piltide hindamise juurest tagasi mänguväljakutele, liivakastidesse!?

Vastus:
Ma kardan, et selle rate.ee vastase promoga suunate veejoa otse tolle portaali reklaamiveskile.
Lihtne arvutus küll näitab, et 10000-se arvuti raha eest saaks osta 4 mänguväljakut Henry. (Kiiged, redelid, lisaoptsioonina liumägi).
Karta on, et rate.ee sihtgrupp on tegelikult suuremad lapsed. 10000 on siiki 4 jalgratast vähemalt. 10000 eest saaks 10 viimase peal kossupalli.
Lapsevanematel tasub ehk mõelda, kuidas arvutikasutust reguleerida. Aga nii lihtne on ju saata nooruk jalust ära ja las piilub arvutit.
Tehniliselt võttes on rate.ee tavaline foorum, kuhu saab pilte panna ja kus saab teiste kirju-pilte hinnata. Peaaegu nagu interneti pank. Natuke kiiksu inimsuhete, paarilise leidmise ja muidu möla poole.
Noh, rate.ee tegijad ei ole selles süüdi, et inimesed seda nii hullumeelselt kasutavad ja sõgeduseni arvuti taga istuvad.
Ma usun, et rate.ee-l on kriips peal kohe, kui ilmub midagi veel vängemat.
Ühes vanemas kirjutises (ee.jututuba) oli selline mõttetera (peast kirjutatud nagu meelde jäi): Lõpetaks kohe punase Marlboro tõmbamise, kui kuskilt saaks seda musta Marlborot.


Comments:
Hi there to every body, it's my first pay a visit of this website; this web site carries remarkable and actually excellent material in support of readers.

Also visit my homepage ... half price sky
 
I have been browsing online more than 2 hours today, yet I never
found any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

Also visit my site best appliance repair Odessa Florida arround
 
It's hard to find knowledgeable people about this subject, however, you seem like you know what you're talking about!
Thanks

Here is my web blog: appliance repair Safety Harbor same day service FL
 
Hi there! This is my first visit to your blog!
We are a team of volunteers and starting a new project in
a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on.

You have done a outstanding job!

Here is my web site ... appliance repair Clearwater FL contractors
 
It's truly very complicated in this active life to listen news on TV, so I simply use the web for that purpose, and get the most recent news.

Here is my web page: appliance repair Dunedin FL contractors FL
 
Excellent post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Extremely helpful info particularly the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

Here is my site: Bench Craft Company advertising laws for children
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.