neljapäev, juuni 23, 2005

 

paat ja toimeaine.

Küsimused:
miks on süstal selline tüür mida ei saa keerata üle 45 kraadi?
mis on retaboili toimeaine ja kuidas ta töötab?

Vastused:
Kangesti tahaks vastata, et mida Sa selle süstlaga tüürid ja mis Sa tast keerad? Sama hästi võiks kuuldetoru olla tross ja pipett olla polt, kusjuures kumbagi ei anna üle 45 kraadi keerata, kuna see on paika pandud Vana-Tallinna nimelise liksi kanguskraadide järgi.
Kas süsta, kui veesõiduki, puhul pole tegemist mitte sellise looga, et liiga palju viltu keeratud tüür muutub ühtäkki piduriks suurel kiirusel. Süsta ei ole ehitatud vigursõiduks või manööverdamiseks. Ikka sirgelt otse ja kiiresti sõitmiseks. Suure kiiruse pealt hirmviltu keeratud tüür peaks panema põntsu kogu krempli balansile. Vist polegi mõtet teda üle 45 kraadi. keerata.
Teine küsimus. Selle asjanduse nimi on minu teada hoopis Retabolil. Toimeaine nandrolonum. Lämmastikueritus väheneb. Kaalium, fosfor ja väävel retineeruvad organismis.
Kalsiumi ladestumine luudesse ja valgu tootmineorganismis intensiivistuvad. Lihaste mass ja jõudlus suurenevad.
Üks võimalikke kasutusalasid on luumurdude ja haavade parandamise kiirendamine. Pediaatrias toitumishäirete ja kasvupeetuse puhul. Sportlastel lihasmassi ja jõudluse suurendamiseks.
Mida peaks veel teadma:
1) Spordis on see doping. Kulturistidel võiks sellest abi olla, kuigi tänapäeval kasutatakse vist rohkem juba kaasaegsemat kraami. Ja selle värgensi tarvitamist saab kindlaks teha ka veel aasta pärast.
2) Meestel võib probleeme tekkida sugufunktsiooniga, naistel virilismi ja menstruatsiooniga.


Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.