esmaspäev, mai 16, 2005

 

Kauavõib.

Küsimus:
kui kaua on meldav vana suppi soojendada? noormees ja neiu. peaaegu aasta koos olnud. aga selle aja jooksul kolm korda lahku läinud ja jälle üksteist leidnud. juba on neljas kord proovida. miks nii? kas asi enesepettuses või otsib armastus õiget teed?

Vastus:
Nüüd ma hakkan küll Slõhtulehe Stellaga konkureerima. Ma loodan, et nad ei pahanda. Minu konkurentsieelis on vastused internetis, mitte tulehakatusel.
Võibolla tõesti otsib armastus õiget teed. Öeldakse, et kaks kõva kivi head jahu ei jahvata. Inimsuhetes tähendab see, et kõvad kivid peavad oma nurgad maha nühkima, enne kui asja saab.
Selline jama võib ka olla, et vähemalt üks pooltest naudibki sellist kaklemist ja leppimist. Kehvim variant on, kui teine pool sellist jama ei naudi.
Mina olen kuulnud ka sellist teooriat (ja näinud seda korduvalt praktikas töötavat), et kõige kõvem riid tuleb 4-ndal kooselu aastal ja kui see üle elatakse, siis edasi läheb juba ladusalt.
Täiesti haiged on ka need paarid, kel kunagi riidu pole. Need näevad välja nagu selles Rootsi-Saksa ühistööna valminud Pipi filmis.
Kahtlen sügavalt, kas neil tõesti kunagi riidu pole. On ka selliseid paare, kes on kodus nagu kass ja koer aga teiste ees silitavad kätt ja õlga ja vata peaaegu, et ... oi oi oi.

Kui Sa küsid oma tuttavate kohta, siis lihtsalt ela selle teadmisega, et nad kaklevad iga 3-4 kuu takka ja kolivad lahku jne. See polegi Sinu asi. Kui kumbki tuleb sinu rinnale nutma, siis las nutab. Ära teist poolt halvusta, või no äärmise vajaduse korral kinnita, et saad aru. Äkki järgmine kord tuleb see teine Su rinnale nutma.
Mul semu tavatseb öelda, et tema ühe paari kokku keppis. Ja nii tegigi.

Kui Sa puhtjuhuslikult peaksid ise sellises suhtes olema, vot siis mõtle:

1) kas Sina oled see, kes tahabki kakelda ja leppida.
2) kas Su partner äkki tahabki kakelda ja leppida.

1 - Jah, 2 - Jah --> tehke, mis tahate. Ärge ainult oma sõpru ära piinake.
1 - Jah, 2 - Ei --> kule anna talle vähekene asu kah ah?
1 - Ei, 2 - Jah --> no anna talle siis kinga, mis Sa ikka kakled, või las räägib minuga.
1 - Ei, 2 - Ei -->
a) selgitage välja erimeelsused ja tõmmake neile vesi peale.
b) püüdke leppida teineteise vigadega.
c) tehke veerandaja paus.


Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.