esmaspäev, mai 30, 2005

 

Armukadedus.

Küsimus:
Kas armukadedusel on põhjust?
Miks poisid ei pane tüdrukuid tähele?
Vastus:
Nüüd on käes küsimus, mis vajab tõsist vastust, kuid hirmsasti tahaks nalja visata.
Inimlikul armukadedusel on minu arust minimaalne põhjus. Tähtis on hoida pea veepinnal ja mitte lasta lainetel üle pea kokku lüüa ja hakata lollusi tegema.
Armukadedus kui selline on hästi vaadeldav võilille näitel. Lagedal päikesepaistelisel platsil esimest aastat kasvav võilill ajab välja ühe pisikese õrna varre otsas kasvava õie. Vana kogend võilill, mis kasvab juba mitmendat aastat kuskil kraavikaldal viljakal pinnasel ning päikest eriti palju ei näe, ajab välja 6-7 eriti tugeva ja pika varrega õit ja need õied jahivad päikest igast asendist. Võilill on ilgelt armukade taim.
Kallis küsija, Sinule aga ütlen, et ära lase ennast häirida, kui Sinu lemmikpoiss vaatab rohkem parimat sõbrannat või kasvõi kaksikõde. Noorest peast poisid ei tea ise ka, mida nad tahavad. Kahe aasta pärast võib olla kõik pea peale pööratud.
Tähele paneku asjus on tõde number üks: tähele ei saa panna, kuna kuu vaatab pealt.
Aga...
Mäng on selline, et kõik poisid ei näita välja, et nad tüdrukuid tähele panevad. Mõni on arg, mõni on nohik, mõni on liiga kõva mees (omast arust), et seda välja näidata.
Kindel on, et enne 25-te eluaastat on mehed nagu totaalsed tobud ja nad tõesti ei tea, mida nad ise tahavad.
Ära tee mingit suurt numbrit sellest, tegele millegi huvitavaga. Loe kasvõi raamatuid. Vasta internetis küsimustele nagu mina. Mine kergejõustiku trenni.Whadevver. Usu, Sa ei pea rabelema iga viimse kui kuti tähelepanu pärast, isegi kui sinu lemmiku lemmikuks on lähedaseim sõbranna. Juba paari kuu pärast võib kõik olla pööratud jalad taeva poole.
Nii, et hei, pea püsti, rind kummi, marsi sammul helge tuleviku poole. No joke!


Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Alates 24. November 2005.